#selfcare? Levensgevaarlijk.

Gepubliceerd op 16 oktober 2021 om 09:35

KIND culture & lifestyle magazine komt met een weel heel mooi issue over Cannabis en Sport. 

Waar je bij ons door de Columnisten (niet gehinderd door enige kennis over het onderwerp waarover zij schrijven, trouwens) direct als een gevaar voor de samenleving, zweverige gek en steekje los wordt neergezet als je een uit de natuur afkomstig supplement promoot (Giel Beelen), komt er in dezelfde maand in de USA een prachtig issue uit van KIND culture en lifestyle magazine waarin 12 atleten over hun Cannabis / CBD gebruik spreken.

Zouden zij door de Amerikaanse Marcel van Roosmalens, Angela De Jongs en Debby Gerritsens (net als de Moonsisters) ook direct neergezet worden als types die "onwetenschappelijk bagger uitkramen"? met teksten als: "Dat is gevaarlijk. Want je wil niet dat ook maar één persoon gelooft dat dit #selfcare-gezwets een geneeskrachtig alternatief biedt", of "wat voor onherstelbare ravage roem kan aanrichten in het menselijk brein" en "Toen ik het helemaal had beluisterd, twijfelde ik aan de geestesgesteldheid van beide heren"? (arie boomsma mocht natuurlijk van Marcel niet ontbreken in zijn column). Je bent natuurlijk ook wel heel erg van het padje af als je net als Giel en Arie de ochtend begint met een glaasje appelcider azijn en dan denkt dat het je spijsvertering bevordert en je bloedsomloop stimuleert. Het idee alleen al!

Volgens Paul Verhoeven is Nederland een enorm "trut" land geworden en ik ben bang dat hij gelijk heeft.

Laat jij je niet leiden door de publieke trut opinie en kan jij heel goed voor jezelf bepalen wat je als supplement aan je dagelijkse voeding wilt toevoegen? Neem een kijkje bij www.cbdsports.nl en verbaas je, net als ik nog steeds, over wat voor moois moeder natuur allemaal te bieden heeft.

 

Lees het magazine hier:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.