Gaia Botanics

Gaia Botanics is een van de merken waar wij producten van verkopen. In de webshop van CBD SPORTS vind je het grootste aanbod aan CBD-artikelen voor sporters. De ervaren en professionele atleten binnen ons team testen alle producten voor we ze in de verkoop doen. Zo weten we precies wat de werking van onze producten is en kunnen we je op een goede manier adviseren over de artikelen in onze collectie.

  • Uitgebreid aanbod CBD-producten
  • Getest en gekeurd door topsporters
  • Deskundig en persoonlijk advies

De CBD-artikelen van Gaia Botanics

De producten van Gaia Botanics zijn van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit hebben we in Europa nog niet gevonden. Daarom halen we de artikelen van dit merk uit Santa Ana, een stad in Orange County in de Amerikaanse staat Californië. Van het merk Gaia Botanics verkopen we diverse CBD-artikelen, waardoor je de producten van dit merk op verschillende manieren kunt gebruiken. Zo hebben we als CBD-specialist onder meer in ons aanbod:

Bekijk ons aanbod en koop de gewenste producten

Neem een kijkje in het productaanbod en koop de artikelen waar je interesse naar uitgaat. Weet je niet precies welke producten van Gaia Botanics of een ander merk passen bij jouw wensen? Dan geven we je graag advies! Bel naar 0627002468 of vul het contactformulier in en laat ons weten aan welke werkingen je behoefte hebt. Dan gaan wij voor jou op zoek in ons assortiment.